Info om vores natbriller

NatteBlind.dk er foretrukket, når der skal være komfort til køreturen.
Vi forhandler nattebriller, solbriller, komfort til kør-selv-ferien samt udstyr til dig, som kan have svært ved at sidde godt i bilen.

 

Har du problemer med at køre efter mørkets frembrud?

Modkørendes lygter kan blænde rigtig meget på en mørk landevej, og i værste tilfælde være skyld i alvorlige ulykker.
Du kan nu gøre noget selv for at afhjælpe dette problem. Løsningen for rigtig mange, er både nem og billig.
NatteBlind.dk forhandler briller som specielt er udviklet til at hjælpe dig som bliver blændet, når du møder modkørendes lygter.

Polariserede glas

Glassene i de fleste af vores produkter er polariserede, hvilket betyder at glassene fjerner forstyrrende reflekser som eksempelvis genskin fra vand, våd asfalt, sne og andre glatte reflekterende overflader.Polariserede glas sørger for, at det kun er det brugbare lys, der kommer ind i øjet og blokerer dermed for blænding.
Brillerne med polariserede glas er mærket med dette mærke: 

Anti Blue Light

Som noget nyt, har vi nu også briller som har et Anti Blue Light filter. Filteret fjerner et usynlig blåt lys som mange kunstige lyskilder udsender, og som generer dine øjne, og gør dem trætte. Anti Blue Light filteret kombineret med det gule glas, er en rigtig stor hjælp mod din natteblindhed.

Brillerne med Anti Blue Light filteret er mærket med dette mærke:  

Glassene i både brillerne og clip-on’s er gule og gult lys blænder ikke i modsætning til hvidt lys.

Vi forhandler flere forskellige modeller briller, men også clip-on til at sætte på eksisterende brille, til hvis du i forvejen bruger briller.

Køb brillerne her!

Vi sender fra Danmark!

I modsætning til nogle konkurrerende hjemmesider som også sælger briller som disse, afsendes vores varer fra Danmark. Det vil sige, at der IKKE løber yderligere omkostninger på dit køb, når du modtager din pakke.
Hos os bliver du heller ikke fanget af et abonnement, som andre sider også bruger. Når du har handlet hos os, hæver vi ikke flere penge, end det dit køb har kostet.

Tilfreds eller pengene tilbage

Vi er så sikre på, at du vil blive tilfreds med brillerne, ellers refunderer vi det fulde beløb. Det vil sige, at du kan prøve brillerne i en måned. Skulle du mod forventning, ikke have lyst til at beholde brillerne, skal du blot sende os en email, så vi kan aftale returnering.