Om natteblind.dk

Info om natteblind.dk

NatteBlind.dk  er en virksomhed, som har eksisteret siden starten af 2015. På grund af stor efterspørgsel fra udenlandske kunder, er der også åbnet webshop i Tyskland og i Sverige.

Hos natteblind.dk går vi op i tilfredse kunder. Fra du bestiller varen, til den bliver afsendt, er det din ordre som er i fokus. Vi informerer dig, så snart din ordre er ekspederet og på vej til din postkasse.
Vores produkter er briller, som du kan bruge når du skal ud at køre bil. Brillerne afbløder det blændende hvide lys, som billygter sender ud. Det er produkter vi selv kan stå inde for og er først tilfredse, når kunden også er tilfreds. Derfor kører vi med konceptet fuld tilfredshed eller pengene retur.

Vi sender fra Danmark!

I modsætning til nogle konkurrerende hjemmesider som også sælger produkter som disse, afsendes vores varer fra Danmark.
Det vil sige, at der IKKE løber yderligere omkostninger på dit køb, når du modtager din pakke.
Hos os bliver du heller ikke fanget af et abonnement, som andre sider også bruger. Når du har handlet hos os, hæver vi ikke flere penge, end det dit køb har kostet.

Tilfreds eller pengene tilbage

Vi er så sikre på, at du vil blive tilfreds med dit køb, ellers refunderer vi det fulde beløb. Det vil sige, at du kan prøve dine varer i en måned. Skulle du mod forventning, ikke have lyst til at beholde varene, skal du blot sende os en email, så vi kan aftale returnering.

Firmaet er bosiddende i Rold syd for Aalborg.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på følgende måder.

Mail: natteblind@natteblind.dk (Vi svarer indenfor 1-2 timer, mellem kl. 8-20)

Telefon: + 45 71 78 20 02

God fornøjelse med at shoppe.

Her kan du downloade returskema ved returnering.